Modele texte invitatii nunta haioase

/ / Sin categoría/

Reţetă DIN Bătrâni – Nunta ingrédient de bază: Doi tineri îndrăgostiţi: Nunta ingrédient de Baza: Doi tineri Indragostiti:… Nasi:……………… PARINTI:…………………… Rude si prieteni se intalnesc la………., la ora……. Se amesteca en mod naturel. Se binecuvanteaza la Biserica……., Ora….. Se adauga Flori, Muzica, voie Buna, surprise si… CEVA Noroc sa fie bine! Totul este servit la…. ORA…., la Data de…. Reţetã DIN bãtrâni pentru Nunta ingrédient de bazã: Doi îndrãgostiţi:………….. Şi…………

Naşi:…………………….. Pãrinţi:…………………….. …………………….. Impoli şi prieteni se întâlnesc. Se amestecã în mod naturel. Se binecuvânteazã la Biserica «……………………» DIN………….., Ora……… Se adaugã Flori, muzicã, voie bunã, surprise şi… CEVA Noroc sà fie bine! Totul este servit la Restaurantul «……………………» DIN……….., Ora………, la Data de……………. Traîaşteptãm cu Drag! A. TEXTE NUNTA B. TEXTE NUNTA SI BOTEZ C. TEXTE IN LIMBA MAGHIARA D.

DEVISE-URI FACEM NUNTA!!! Va invitam sambata,……………., dupa-amiaza PE la…., la Biserica………………… Impreuna cu ai nostri, sa ne vedeti PE Noi,…………… cand ne Punem pirostriile si sarutam mana nasilor nostri Dragi…………………….. Dupa slujba, aruncati cu orez, facem poze, ne Pupam si mergem sa petrecem la………… Seara PE la…. Sa vedeti ce Frumos o sa fie! sa se prezinte Personal si in haine festive la restaurantul…………, in Data de………., Ora………. unde primirea va fi facuta de reprezentantii organului de STAT: mirii…………………. nasii…………………. Si parintii………………. Citatia are titlul in articolul de Baza al légii mai sus mentionner care suna in Modul urmator: «nevoia de companie placuta Impreuna cu Familia si prietenii, va da dreptul de a va prezenta la intalnire» citatii prezenti sunt exprimer sa audieze eventuale discursuri, sa Cante Impreuna cu noi si sa contribuie Activ la Petrecere, in conformitate cu regulamentele DIN codul Familiei si cu comentariile la Legea mentionata. Deoarece cazul este foarte deosebit, va trebui sa stiti ca intalnirea o sa fie de lunga durata. In cazul neprezentarii fara motiv Legal, citatii vor fi transportati, EVENTUELLE évacuati DIN propria Casa in conformitate cu demersurile Politiei, vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră pana la Data de………….